Una associació fundada per joves i dirigida a joves i adults. Som nosaltres mateixes les que planegem i organitzem les nostres pròpies activitats i projectes. Fundada el 7 de juliol del 2018, Chabab al Amal ha estat una resposta inminent a la creixent necessitat de tenir una comunitat Juvenil musulmana a les terres de Lleida. Des de l’inici CHABAB AL AMAL ha enfocat el seus objectius en l’educació, sent un dels àmbits més importants, contribuint a la cohesió social, servint d’unió entre l’Islam i totes les esferes que conformen la societat. Així com, oferir un espai als i les joves per tal de facilitar el desenvolupament de la seva identitat.

A més l’associació està oberta a tot el públic en general, d’aquesta manera busquem oferir que totes les persones sense distinció, tinguin la possibilitat de conèixer l’islam. Les nostres jornades i activitats estan destinades per a afavorir la integració entre tots, siguin musulmans o no.

Un dels nostres principals objectius és poder oferir un lloc on totes les persones se sentin còmodes per expressar-se i intercanviar opinions, i també proposar un espai on tots i cada un puguin oferir les seves virtuts a la societat.