XIII congrés islàmic de Catalunya

Aquest cap de setmana hem participat en el XIII congrés islàmic de Catalunya, que aquest any estava organitzat i dedicat als joves amb el lema «els joves, la religiositat i la qüestió de la fe.» Amb l’assistència de prop de 150 joves no només de Catalunya sinó també d’altres parts del territori nacional, i durant aquests tres dies s’ha obert el debat sobre la qüestió de la identitat, la religiositat i l’espiritualitat i el seu encaix en una societat cada cop més plural i diversa. Els diferents models i formes de participació ciutadana a la societat han estat un altre dels temes tractats als tallers i xerrades amb els joves. Tots els sectors de la societat, inclosos els joves, han de treballar plegats per enfrontar els enormes desafiaments de la complexa realitat actual. La confiança i el diàleg és requisit indispensable per als diferents actors de la societat per assolir la pau social i el progrés de tota la societat sense excloure ningú.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: