La segona jornada del Iftar

El dijous 14 d’abril, vam trencar el dejuni acompanyat d’un públic específic en el qual ens unia la cultura, creença, religió i el respecte cap a la diversitat.

La jornada va començar a les 20:00 h amb intervencions de l’Alcalde de Balaguer Jordi Ignasi Vidal @jividalgi i la Sra. Montserrat Messeguer Muñoz, directora dels Serveis Territorials de Justícia a Lleida. Les intervencions van incloure paraules d’agraïdament a la comunitat musulmana per l’esforç que està du a terme per consolidar la convivència a la ciutat i treball que està fent per normalitzar la pràctica religiosa. Seguidament, vam tenir l’oportunitat d’endolcir la nostra oïda amb la xerrada que va donar @taoufikcheddadi per introduir als no-musulmans el concepte dels objectius del Ramadà de les diverses religions i el seu punt d’unió a l’Islam.

Arribada l’hora de la pregària i de trencar el dejuni, es van servir les taules amb gastronomia marroquina feta pel càtering @traiteur.maryama de la qual hi van gaudir.

Esperem que hàgiu disfrutat plenament tant de la conferència com de la gastronomia, desitjem repetir-ne un altre el pròxim Ramadà inshallah.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: