#EndHijabOphobia

‼️ Des de l’any 2013 que es va iniciar un moviment global impulsat per Nazma Khan, un moviment necessari per donar visibilitat a un tema que afecta milions de dones musulmanes arreu del món.

Amb aquest any, ja en fan 3 que ens hem unit al moviment com a comunitat juvenil musulmana, el nostre suport i participació en aquest dia és significatiu per dir prou al hijab-fòbia. No volem que cap dona musulmana se senti insegura i amb menys oportunitats per voler-lo portar. Volem dir-vos que no esteu soles, perquè la unió fa la força, i també volem recordar que no estem obligant a ningú a portar-lo, sinó que l’objectiu és reivindicar la llibertat de portar el hijab i evitar els obstacles que es poden generar en la societat que vivim i a la vegada, ignorar la diferència d’ètnia, religió o idioma. 🔊🔊🔊

Ara que la islamofòbia va en augment, hem de ser valentes per posar-nos a peu dret i defensar la nostra identitat, hem de continuar lluitant per trencar aquests prejudicis i estereotips i sobretot desmitificar que portar hijab és símbol d’opressió masclista.

Ningú ens ha d’obligar a portar-lo però tampoc a treure’l. Som dones independents amb decisió pròpia i cada una de nosaltres tenim dret a exercir la nostra llibertat. ✊🏾

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: