PROU RACISME JA!

Avui m’he despertat i m’he adonat que havien desaparegut les ètnies, les cultures, els territoris, els continents, els països… Algú havia fet que de sobte tots fóssim iguals, en el color de la pell, en la llengua parlada, mengéssim el mateix, tinguéssim els mateixos costums, el mateix cos, els mateixos cabells… alguns estaven contents perquè resulta que tots teníem la pell blanca, érem ateus, agnòstics, catòlics o protestants i parlàvem anglès. Que podia fer per convèncer a qui ho havia fet, que el món no havia de ser tal com aquesta persona volia?, que el planeta terra era molt divers i d’aquí que fos tan bonic, tan autèntic, tan interessant, tan enriquidor? Però era impossible perquè no sabia mirar més enllà del seu nas, només l’interessava el poder, els diners, tenia por de perdre el que posseïa, sempre volia quedar bé amb els altres i volia aniquilar tot allò que li suposes un problema. Sort que de seguida m’he adonat que havia estat un mal son, que pels carrers continua havent-hi diversitat i color, i que tots som iguals, som persones humanes i el que ens fa estar allunyats unes de les altres és el RACISME, LA XENOFÒBIA, EL CLASSISME, LA VANITAT, LA POR I ELS PREJUDICIS…

CRIDEM BEN FORT: N’ESTEM FARTES QUE ES DISCRIMINI A LES PERSONES PER LA SEVA PROCEDÈNCIA O EL COLOR DE LA PELL, N’ESTEM FARTES DE L’EXPLOTACIÓ LABORAL A LES PERSONES TEMPORERES I DE L’ABÚS POLICIAL RACISTA.

DIEM PROU!

TOTES LES PERSONES ES MEREIXEN UN RESPECTE, DEIXEU EN PAU A LA GENT, PROUS ABUSOS JA!

Aquest és un missatge pels policies racistes que assassinen i maltracten ciutadans afroamericans i pel president dels EUA que fa veure que no ho veu i amenaça a través de l’exèrcit a qui té tot el dret a denunciar-ho, i també per aquells hotels de Lleida que ni en temps de crisi econòmica accepten ocupar les habitacions perquè no consideren a les persones temporeres persones grates…

A totes les persones que gràcies al vostre RACISME I XENOFÒBIA, viure en aquest món sigui per moltes altres com un mal son…
#manifest #antiracistes #blacklivesmatter

IMG_20200605_231831_653

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: