Eid Mubarak Said

عيد مبارك سعيد تقبل الله من الجميع الصيام والقيام وصالح الأعمال، نسأل الله تعالى أن يحل هذا العيد بالصحة والعافية وأن يجعله الله فاتحة خير وسلام على الأمة الإسلامية. كل عام وأنتم بخير.

Us desitgem ** Eid Mubarak Said ** i un feliç dia ple d’amor i felicidad.AlhamdouliAllah hem completat el mes de Ramadà i desitgem que Allah accepti el nostre dejuni, els nostres pregàries, les nostres pregàries i ens mantingui sempre units en comunitat. Amin yarab. preguem en aquest dia gran per tots i totes aquells i aquelles que es trobin passant per mals moments, per aquells i aquelles que en aquestes dates es trobin afligits o van perdre la vida pel Covid-19 o d’alguna altra malaltia greu, oh déu dóna’ls pau i assossec a ells i elles i els seus familiars. Amin Yarabbb !!
IMG-20200523-WA0067

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: