Comunicat de l’Associació Chabab Al Amal

Després de veure els atacs que la nostra associació està rebent per Twitter de l’acte que durem a terme demà inshAllah; el Dia internacional del Hijab. Volem recordar que aquest acte es basa en la llibertat de decisió.
Nosaltres com a comunitat recolzem aquesta llibertat, i no OBLIGUEM ningú a participar, com tampoc volem influir en cap decisió. Qualsevol persona que vulgui sumar-se a la causa serà per iniciativa pròpia.
Nosaltres respectem la decisió de qualsevol dona, i lluitarem pels drets tant de les dones que lliurement es vulguin posar el hijab com les que estan obligades a posar-se’l.
No és el primer cop que ens ataquen per fer un acte d’aquesta mena, però aquest cop aquests atacs ens estan acusant de salafisme, i això és molt greu.
No permetrem que se’ns etiqueti d’aquesta manera; és un insult per a nosaltres. I demostra la ignorància per la part de les persones que estan atacant l’acte.
Volem desvincular la Paeria de Balaguer de l’acte. La Paeria ha cedit a l’associació un espai públic per a que puguem lliurement expressar la nostra manera de viure el hijab.
És molt trist que avui en dia hi hagi persones que no entenguin, o no vulguin entendre, el concepte i comentin sense saber del que es parla.
Seguirem lluitant per aquestes injustícies i aquests atacs islamofòbics!
Equip de Chabab Al AmalFB_IMG_1580477736758

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: