Chabab al Amal participa a la Fira mercat de Santa Llúcia de Balaguer

La Comunitat Islàmica dels joves musulmans de les Terres de Lleida Chabab al Amal participa a la Fira mercat de Santa Llúcia de Balaguer
Com no pot ser d’altre manera La Comunitat Islàmica dels joves musulmans de les Terres de Lleida Chabab al Amal ha participat el passat 07 de desembre de 2019 a la Fira mercat de Santa Llúcia. Es per segona vegada que la comunitat participi en aquesta fira coneguda en tot el municipi.
Els membres de la comunitat van aprofitar la jornada per donar a conèixer la comunitat, explicant al ciutadans els diferents programes que porta a terme la comunitat durant tot l’any 2019, activitats dirigides als nens i nenes de la comunitat, programes de suport per la integració de la dona al teixit social i cultural del municipi y fins i tot el paper que està jugant la comunitat per normalitzar i visibilitzar el ciutadans musulmans al municipi de Balaguer.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: