Un iftar per unir la diversitat

El dissabte 18 de maig, vam trencar el dejuni amb 110 persones de cultura, creença i religió diferents.

Va ser un Iftar dirigit a un públic específic amb el qual ens unia el respecte cap a la diversitat, cap a les diferents ideologies i cap als col•lectius minoritaris de la zona. Abans de trencar el dejuni, vam tenir l’oportunitat d’endolçar la nostra oïda amb la xerrada que va donar @hackuu_ per introduir als no-musulmans el concepte de Ramadà i el perquè de la seva importància dins l’Islam.

Arribada l’hora de la pregària i de trencar el dejuni, es van servir les taules amb gastronomia marroquí feta pel càtering de la Salima de la qual hi van gaudir. Finalment s’agraeix l’assistència a tots els convidats, al servei gastronòmic i al jove Abdelhak, esperem que hàgiu gaudit plenament tant de la conferència com de la gastronomia, esperem repetir-ne un altre el pròxim Ramadà.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: