Iftar amb menors del centre d’Antares

El divendres 17 de maig a Foradada, l’associació Chabab al Amal trenca el dejuni conjuntament amb adolescents del centre de menors d’Antares, en el qual ens van donar la benvinguda amb molt d’alegria i energia. Abans de trencar el dejuni, hi vam anar a conèixer i veure les instal•lacions del centre. Arribada l’hora de la pregària del Maghreb, vam resar tots junts, nois i homes de totes les edats units en únic propòsit, la pregària a Déu. A continuació es va trencar el dejuni amb molt de gust, envoltats de nois amb mil històries i experiències per contar. Va ser tot un honor fer un iftar conjunt amb ells, donem les gràcies per la benvinguda que ens han donat i per les rialles compartides.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: