Els drets de la dona dins l’Islam

El passat dilluns 22, vam tindre l’honor d’assistir a una xarrada donada per Hajar Hniti, estudiant de les ciències coràniques i del paper de la dona dins l’Islam. Sense dubte es considera una conferència exitosa, tant de part de qui la dirigeix com pel petit públic que mostrà participació i interès total.

El tema elegit fou per la nostra presència com a dones musulmanes dins d’una societat occidental, al cap i a la fi, som la cara representativa de l’Islam. Com a practicants que som, a part d’ensenyar i informar sobre la nostra religió, em de saber que diu la nostra religió del sexe femení, així eliminar els estereotips i prejudicis amb els quals se’ns etiqueta per ser dones dins d’una societat patriarcal i vista més des de la cultura que no pas la religió.

Per finalitzar, donem les gràcies  a Hajar Hniti per haver-nos endinsat més en la nostra religió i haver compartit amb nosaltres experiències que enriqueixen en el nostre coneixement. Esperem repetir aquesta trobada i aprendre cada vegada més.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: