Feliç dia del llibre; Iqra [اقرأ]

Llegeix, és el que se li ordena a un ummi [analfabet] amb l’objectiu que aquest missatge arribi a la umma [humanitat]. El nom mateix de l’Alcorà ens remet a la lectura, a l’estudi, a l’aprenentatge, a la reflexió, a la recerca de coneixement. En efecte, l’intel·lecte figura destacat en l’Islam. Llegir és el primer pas de l’intel·lecte i la porta per a una vida intel·lectual rica i perllongada. És també la primera ordre als fidels de l’Islam.

Muhammad [profeta Mahoma] ens diu: «El saber és obligatori per a cada musulmà». «El coneixement és el que camina buscant el musulmà, i ha de recollir-lo encara que sigui de recipients impurs». «Busqueu el saber, encara que per això tingueu que arribar fins a la Xina».

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: