8 de març, primer dia de Rajab

Tot el món és la creació d’Al · là, però alguns llocs es consideren més sagrats i divins que altres. Per exemple, les oracions ofertes a La Meca i la Medina porten més valor i significat que les ofertes en un lloc normal. Això es deu a que alguns llocs són més propers i sagrats a causa dels seus orígens o la seva història. De la mateixa manera, alguns mesos tenen més valor i transcendència que altres mesos. Per exemple, Rajab es considera un dels primers quatre mesos més sagrats. Això es deu a diversos motius.

De vegades, les persones també aprenen l’Alcorà durant el mes de Rajab per afegir més bones accions en el seu llibre de gesta. És un mes durant el qual Al · là promet escoltar les oracions dels seus éssers, perdonar els pecadors i recompensar els que van aconseguir arrepentir-se dels seus pecats. Durant aquest mes, Al·là tampoc no rebutja cap motiu. Per tant, en ser musulmà, assegureu-vos d’utilitzar aquest mes per afegir més actes bons al vostre llibre de fet.

Que sigui un mes de baraka [bendició divina i/o sort providencial] ,pau i misericòrdia per a tota la humanitat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: