1 de febrer dia internacional del hijab

L’ 1 de febrer és el dia internacional del hijab, aquest moviment global va ser iniciat per Nazman Khan per sensibilitzar sobre un tema que afecta milions de dones musulmanes arreu del món.

Amb raó d’aquest dia tan important Chabab al Amal ha decidit fer una activitat que consisteix en una caminada el dia 3 de febrer a Balaguer sota el lema «El meu hijab, la meva llibertat». L’activitat s’inicia des de l’Estació d’autobusos fins al Molí d’esquerrà. També es realitzarà una xerrada sobre el hijab per tots els assistents.

L’objectiu principal de l’esdeveniment és reivindicar la llibertat de portar el hijab, lluitar contra els obstacles que es poden generar en la societat que vivim, sense tenir en compte les diferents cultures, étnies i fins i tot religions.

Volem sobretot combatre la intolerància, la discriminació i els prejudicis cap a les dones musulmanes. Això és fonamental per la defensa dels drets d’expressió. Això es degut a la prohibició de l’ús del mocador en alguns països. Això suposa un aungment d’odi cap a l’Islam i els seus creients.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: