Gran èxit en la presentació de la nova Comunitat

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Gran èxit en la presentació de la nova comunitat de joves musulmans/es de les Terres de Lleida

El passat dia 21 d’octubre, es va fer la presentació de la nova comunitat dels joves musulmans/es de les terres de Lleida a Balaguer.

La sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer ha acollit l’acte de presentació de la comunitat de joves musulmans/es de les Terres de Lleida, on van assistir un total de 80 persones entre musulmans i no-musulmans. Aquesta nova entitat neix amb la voluntat de donar una resposta imminent a la creixent necessitat de tenir una comunitat amb aquestes característiques a terres lleidatanes. Des de l’inici CHABAB AL AMAL ha enfocat els seus objectius en l’educació, sent un dels àmbits més importants, contribuint a la cohesió social, servint d’unió entre l’Islam i totes les esferes que conformen la societat. Així com, oferir un espai als i les joves per tal de facilitar el desenvolupament de la seva identitat.

Les promotores de l’entitat han estat disset (17) balaguerins/es musulmanes. Però volem deixar molt clar de bon principi que aquesta associació és oberta a tot el públic en general, d’aquesta manera busquem oferir que totes les persones sense distinció, tinguin la possibilitat de conèixer l’Islam. Les nostres jornades i activitats estan destinades per a afavorir la integració entre tots, siguin musulmans o no.

Un dels nostres principals objectius és poder oferir un lloc on totes les persones se sentin còmodes per expressar-se i intercanviar opinions, i també proposar un espai on tots i totes puguin oferir les seves virtuts a la societat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: