Els nostres principis

  • Fomentar la identitat catalanomusulmana: som ciutadans/es de ple dret de l’Estat espanyol, el que ens exigeix ​​la nostra involucració i participació en tots els àmbits: polític, econòmic, social i cultural, demostrant que ser musulmans, catalans i espanyols no és una contradicció.
  • Fomentar el diàleg interreligiós: considerem que el respecte mutu i la participació social són més que meres paraules. Avui més que mai el coneixement i l’apropament als altres integrants de la nostra societat és important per canviar la imatge de la dona musulmana i reduir els prejudicis que es tenen cap a ella.
  • A més a Chabab al Amal volem, a través de les nostres reunions i activitats regulars, ajudar els joves musulmans a fer front als problemes i als prejudicis amb què s’enfronten en la seva vida diària, augmentar la confiança en si mateixes i donar-los un impuls positiu per millorar les seves condicions de vida.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: